Nieuwe podcast seizoen: Verknallen we de Wallen? Aflevering 1 met Verkenner Ivar Schreurs

In het Seizoen ‘Verknallen we de Wallen?’ bespreken we de problemen die de afgelopen jaren zijn ontstaan in het Wallengebied. De situatie op de Wallen is zo onhoudbaar geworden dat de politiek moest ingrijpen. Zo stelt Femke Halsema nu vier scenario’s voor om de problemen aan de wallen te verhelpen. Niki spreekt de betrokken op de wallen hierover: van bewoners tot ondernemers en sekswerkers tot politie.

We trappen het seizoen af door te spreken met de man die door gemeente Amsterdam is ingezet om het Wallengebied te verkennen: Ivar Schreurs. Hij heeft vorig jaar zo veel mogelijk mensen op de Wallen gesproken over de huidige situatie en heeft daar een rapportage van gemaakt om de gemeenteraad in te lichten.  Welke mensen heeft hij gesproken? Wat heeft hem verrast en hoe heeft dit onderzoek zijn visie op sekswerk veranderd? Je hoort het allemaal in deze podcast aflevering.

Heb je vragen of opmerkingen na het luisteren van de aflevering, dan kun je een mailtje sturen naar: info@ondermijnrodeparaplu.nl of een berichtje sturen naar OMRP Podcast op Facebook of Twitter

Je kunt Ivar vinden op Linkedin en kunt zijn rapportage over de Wallen hier lezen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply