Het stoepje

Het Stoepje #2

Het is het einde van de middag, een uurtje of 5 en ik rookte nog even een peukie voordat ik mijn projecten voor de dag afrond en weer naar huis ga. Het had net de hele tijd geregend en de zon brak net weer een klein beetje door de wolken heen. Amsterdam is altijd schitterend, het hoeft geen stralende zon te zijn.

Ik zie een mooie vrouw aan komen lopen, ze was heel stijlvol en chique gekleed, sexy ook. Ze was denk ik mijn leeftijd, misschien iets ouder. Eind 20/begin 30, prachtig in de make-up, haar mooie gestyled, mooie hakken. Ze liep naast een oudere meneer, ongeveer eind 50/begin 60 misschien, netjes in op maat gemaakt pak. Ze hadden allebei tasjes in hun handen van winkels waarin overduidelijk spullen zaten die voor haar gekocht waren. Ze keek me strak aan, zonder blijk van enige emotie of erkenning, ze kaak naar het raam van het PIC (waarop heel groot staat “prostitution information center”) en ze keek nog even naar mij en toen liepen ze allebei de hoek om.

Ik keek ze nog even na en dacht toen “zij is ook aan het werk, wat fijn voor haar”.

Hij zag het niet, hij liep door en had zijn rug naar me toe.

En toen keek zij opeens om. Ik voelde me een beetje betrapt want ik was haar nog een beetje aan het bewonderen terwijl ze doorliep.

In één soepel beweging draaide ze zich om, lachte voluit naar me met een prachtige grote stralende lach op haar gezicht (zo’n lach waarbij de ogen ook echt mee doen!) en toen knipoogde ze naar me en toen draaide ze zich weer terug en liep ze weer naast haar date.

Of het nou door haar warme lach kwam, of omdat zij mij bij haar “geheim” betrok, ik voelde een warme gloed over mijn lichaam heen komen en elke keer als ik aan dit moment denk krijg ik er weer kippenvel van.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply